SPORTNE STAVE

Sportne stave so ena nasih glavnih in najboljsih tehnik za sluzenje denarja preko spleta. Spodaj si preberite vse o tem!
                                       Prva Stran
            
                              Stavni Blog
     
                 Sluzenje z PTC
        
Spletno Nakupovanje

IT support
ABC Sportnih stav
Sportne stave so maraton in ne sprint. Da razlozim pomen malo bolje - treba je igrat pocasi in z glavo. Izogibat se je treba nespametnega stavljanja na ekipe, ki imajo nepomembne tekme, tezke tekme itd. Pametno je imeti dobro informacijo o tekmi in obeh ekipah predno polozimo stavo. V nasprotnem primeru bomo sebi delali minus in polnili blagajne stavnicam, kot to pocne 80% vseh, ki stavijo na sport.

Najbolj pametno je sledit nasim stavnim nasvetom, katere smo razdelili v dve kategoriji:
1. Zastojn stavni nasveti:
Posiljamo jih na Email od 1-2 stavna nasveta dnevno. Mogoce se bo kdaj zgodilo, da ne bo za stavit nic. Vsekako je bolje stavit nic kot neko brezvezno tekmo, kjer je skoraj gotovo, da bomo denar izgubili.

2. Premium stavni nasveti:
Posiljamo jih na Email in SMS. Od 1-2 stavna nasveta dnevno. Zraven tega bodo premium clani veckrat prejemali tudi kaksne insider informacije o tekmah z malo večjimi kvotami (@3-5).

Vsekakor ne silimo nikogar, da vzame Premium stavne nasvete. Vsak se odloci sam, vendar vemo ze v naprej, da vsi, ki se boste z stavami ukvarjali malo bol resneje in zeleli tukaj iztrzit maksimum vzeli premium stavne nasvete.

Ze ce pogledamo iz tega kota: Kvote na razllicnih stavnicah padajo cez dan in ce tipe dobite preko SMSa ze npr. ob 10tih dopoldan in takrat polozite stavo, se profitirali priblizno 0.10 - 0.30 na dolocene tekme pri kvoti, kar na dolgi rok znese kar nekaj denarja.
Zastonj Stavni Nasveti

Za njih se prijavite tako, da posljete Email z vsebino FREETIPS na nas Email:
AM.EMPIRE@GMAIL.COM


Premium Stavni Nasveti
Za njih se prijavite tako, da posljete Email z vsebino FULLTIPS na nas Email:
AM.EMPIRE@GMAIL.COM in kontaktirali vas bomo nazaj.
Stavljanje ABC, Drugi del - Vse kar morate vedeti, ko prejmete stavne nasvete.
Vsi moji stavni nasveti, vsebujejo vse informacije potrebne za stavo. Zraven tocno pise, za kateri sport gre, drzava, liga in tocen datum in cas.
Ce objavim en par to avtomatsko pomeni SINGLE, ce posljem dva para in priporocam DOUBLE stavo, tudi vi stavite double, saj boste v takem primeru z SINGLE kombinacijo izgubili vrhunko kvoto. Ce zraven napisem TICKET, tukaj gre za vec parov, ki jih skupaj napisemo na listek.
Ob parh boste opazili tudi oznacbe 6/10, 8/10, 10/10. Te stvari je pametno upostevat, ce zelimo optimalno izkoriscat bankroll.

Kaj to pomeni?

Recimo, da imate na stavnem racunu okrog 200-300 EUR in se odlocite stavljat 10 EUR na par, single, double ali ticket. 10 EUR predstavlja max. vlozek 10/10. Ce zraven para pise stake 6/10 je tukaj priporocljivo stavit samo 6 EUR. Z casoma boste spoznali, da je urejanje in pravilno ravnanje z vasim kapitalom pri stavah kljucnega pomena. Vedno poskrbite, da imate za sabo dovolj denarja, tudi ce pride obdobje, ko gre mimo 10 zaporednih stav (Dogaja se tudi najboljsim - to je sport)!

Sportne stavnice
Tukaj je se ena bolj pomembna stvar, ki je vredna omembe. Kje staviti?
Definitivno najslabsi izbor je slovenska Sportna Loterija (E-loterija) Vecino parov ne pusti staviti single, v primeru, da je par mozen za single stavo, kvota precej pade. Pisati tri pare na listek nekaj na silo se pa tudi ne obnese. E-Stave so kul samo v primeru, ko greste na kavo ali placat bencin in vam ostane nekaj drobiza.

Drugo moje priporocilo kje NE igrat, je spletna igralnica Bwin. Njihove kvote v zadnjih urah pred tekmo znajo kar posteno padati, kar se zelo pozna na dolgi rok.

Najboljsa spletna igralnica, kjer tudi sami polagamo stave je Bet-At-Home. Vse je tudi v slovenskem jeziku na strani imajo hitra izplacila in vplacila, dosti moznosti za le te. Njihove kvote ne padajo prevec v primerjavi z Bwinom, za rojstni dan vam podarijo 5 EUR zraven tega med letom ponujajo stevilne bonuse.
Ponujajo tudi stave v zivo imajo zelo pregledno preglejevanje rezultatov v zivo in veckrat zanimive video prenose tekem.
Podpora uporabnikom na strani je hitra, prijazna in ucinkovita!

Ce ze zelis registrirat na spletni stavnici Bet-At-Home, klikni na spodnjo sliko. Ponujajo tudi odlicen bonus ob prvem vplacilu, kar do 50% na stavni racun, tako ob nakazilu!
bet-at-home.com
V kratkem bomo dodali se kaksno sportno stavnico, ki bo imela dobro ponudbo in dobre bonuse za nove uporabnike. Za to se ze dogovarjamo.
Moneybookers - Spletna denarnica

Ne vem koliko ste kaj ze slisali o tem. Jaz to spletno denarnico uporabljam ze okrog 2 leti.

Gre za spletno banko (Na sceni ze nekaj let iz Anglije, z vsemi licencami - Denar je pri njih na varnem mestu), ki omogoca lazje prenose denarja med igralnicami, poker hisami in stavnicami.

Omogoca nalaganje denarja iz banke pri nas ali preko poloznice na ta spletni racun in potem na stavnico. Omogoca tudi dvig iz stavnice. Npr. Igralnica Bet-At-Home izplacuje na Moneybookerse ze v nekaj urah, kar vam omogoca, da ste pri denarju ze isti dan. Moneybookers ima tudi svojo debetno kartico MasterCard. Stroski le te so 10 EUR (Enkraten znesek).

Gre za debetno kartico, kolikor imate gor toliko lahko zapravite. MasterCard lahko uporabljate kjerkoli - v trgovinah, na bankomatih, restavracijah,...
Tako, da lahko sadove svojih stav tudi uzivate. Potrebno se je registrirat in potrdit podatke (Zna trajat kaksna 2 tedna)

Slika kartice:

Spletni naslov: www.moneybookers.com

Za vse dodatne informacije, karkoli vas zanima in/ali potrebujete pomoc:
AM.EMPIRE@GMAIL.COM
Shrani.si
Za vse, ki bi zeleli svoj denar na spletnih stavnicah hitro in enostavno priporocam vplacilo preko PaySafe Kartice. Vrednostne kartice lahko kupite na mnogih prodajnih mestih po Sloveniji in preko monete. Vec o tem: http://www.paysafecard.com/si/

Pozivam vse maldoletne naj si ne odpirajo racunov niti na stavnicah niti na Moneybookersih, saj vam bofo v primeru, da bodo podatke preverili zaprvi vas racun z denarjem vred do 18. leta.

Spletna cenzura igralnistva, o kateri se pa pogovarja trenutno nasa vlada pa bo ce bo zelo lahko zaobit (Jaz ze zdaj vem kako - gre za 3 minute dela. Ne skribte nas denar je na stavnicah in Moneybookersih v varnih rokah.